ه           برترین روایت: حفص بن سلیمان  -  بهترین قرائتاستاد منشاوی

ه        پایگاه حاوی مطالب متنوع و جدیدی مانند: برتری روایت خفص و برتری قرائت منشاوی

ه    موضوعات مختلف اعتقادی، احکام، خانواده و ... با صدای استاد منشاوی و همراه با تصاویر مرتبط 

    ه  محیط زیست در قران کریم و مضرات کاشت درختان بیثمر وارداتی و... برای اطلاع از آخرین مطالب اینجا کلیک کنید

زیرمجموعه موضوع
1- تقوا، اخلاق، بصیرت [23]
فهرست اصلی پایگاه
اصلی » مقالات » منشاوی 1- اخلاق فردی » 1- تقوا، اخلاق، بصیرت

دنیا گریزی

بسم الله الرحمن الرحیم

برترین قاری و بهترین تلاوت 11 دنیا گریزی

یکی از بدترین آسیب های ایمان، دنیا طلبی و حرص و ولع برای دنیاست مرحوم منشاوی نه تنها دنبال دنیا نبود و طمعی به دنیا نداشت بلکه دنیا گریز و شهرت گریز بود دعوت برای تلاوت در رادیو را رد می کند و می گوید: «لست بحاجة الي الشهرة»؛ نیازی به شهرت ندارم که در رادیو قرآن تلاوت کنم  مسئولین رادیو بناچار دستگاه ها و مهندسین خود را نزد او می فرستد و صدای او را ضبط می کنندبار دیگر برای تلاوت در رادیو دعوت می کنند و ایشان نمی پذیرد که این مسئله باعث خشم مسئولین رادیو می شود تا اینکه عبدالفتاح پاشا یکی از نزدیکان شیخ محمد صدیق که در دولت مسئولیت داشت پا در میانی کرد و برای شیخ محمد توضیح داد که ممکن است برایش مشکلاتی به وجود بیاید. با توضیحات همراه با اصرار عبدالفتاح پاشا شیخ محمد صدیق قبول کرد به رادیو برود. بعد این جریان، رادیو از پدرش شیخ صدیق برای تلاوت در رادیو کرد اما شیخ  صدیق گفت برای رادیوی مصراز خاندان منشاوی پسرم محمد کافی است.

استاد منشاوی و همچنین پدرش هرگز برای تلاوت قیمت معین نمی کردند و این موضوع باید برای قراء ما درس بزرگی باشد که برای تلاوت دستمزد معین نکنند و فقط برای رضای خدا تلاوت کنند و بدانند اگر دستمزد معین نکنند خداوند هم از الطاف کریمانه اش آن ها را بی نیاز خواهد کرد.

مرحوم منشاوی مصداقی برای این فرمایش امام علی علیه السلام در خطبه متقین در باره دوری پرهیزکاران از دنیا است:

«اَرادَتْهُمُ الدُّنْيا فَلَمْ يُريدُوها،
دنيا آنان را خواست و آنان آن را نخواستند

وَ اَسَرَتْهُمْ

به اسارتشان كشيد

فَفَدَوْا اَنْفُسَهُمْ مِنْها.

و آنان با فدا کردن جانشان خود را آزاد كردند.»

  به همین دلیل مورد بغض و کینه زمامداران قدرت طلب و دنیا گرایان حسود واقع و مورد سوء قصد قرار می گیرد. به گفته فرزندش (حاج سعودی) در یک مهمانی با تهدید و تطمیع آشپز را وادار می کنند تا شیخ محمد منشاوی را مسموم کند ولی آشپز باوجدان می بیند تنها کاری که می تواند انجام دهد این است که به منشاوی خبر بدهد که از غذای مسموم استفاده نکند. لذا بعید است که ایشان با مرگ طبیعی از دنیا رفته باشد تا بعد از تحمل 4 سال درد و رنج بیماری در سن 49 سالگی جانش را بگیرند و چه بسا به این خاطر شهید القراء نامیده شد و نیز به به خاطر عدم تعامل با زورمداران ستمگر در قاهره تشییع جنازه برگذار نشده و مراسم عزا بر پا نمی شود و خبر وفات ایشان در اخبار مصر منعکس نمی گردد وفقط در سال دوم مراسم یادبودی در قاهره برگذار می شود

بسیاری از تلاوتهای زیبا و ملکوتیش از بین رفته و روی 5 ساعت از نوارهای مصحف مجودش که در دنیا نظیری ندارد مطالب دیگری ضبط نمودند تلاوتهای صوتی و تصویریش تا بحال پنهان مانده تا جایی که در ماه مبارک رمضان سال جاری (سال 93) برای اولین بار پس از گذشت 45 سال از وفاتش دو تلاوت تصویری کوتاه پخش شد.

موضوع: 1- تقوا، اخلاق، بصیرت | أضاف: alminshavy (04.08.2015)
مشاهده: 181
مجموع نظرات: 0
avatar
جستجو
آموزش تجوید
تجوید استاد منشاوی از همه قراء صحیح تر است با دقت در دو فیلم تصویری کوتاه ال عمران و انعام می توان به خوبی تجوید فراگرفت در زیر اداء کسبت فی ایمانها خیرا به انتقال از استفال به به استعلاء دوباره استعلاء بعد تفخیم را توجه شود
آنلاین
Block content
ورود به پایگاه
عیمه
گفتگوی زنده
200
شمارشگر پایگاه
نظر سنجی
قيم موقعي
مجموع الردود: 5

Copyright MyCorp © 2024
استضافة مجانية - uCoz